tag:blogger.com,1999:blog-3084529402755353492.post5477356679110952804..comments2024-03-26T17:28:25.045+01:00Comments on Jadło i czytadło: 101. Gołąbki ziemniaczaneAntahttp://www.blogger.com/profile/01929275588910434332noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3084529402755353492.post-34748646453333716212014-04-06T16:41:44.886+02:002014-04-06T16:41:44.886+02:00No może 3 godziny to faktycznie przesada, ale na w...No może 3 godziny to faktycznie przesada, ale na wolnym ogniu muszą się dosyć długo dusić, aby kapusta zmiękła, nie przypalając się a ziemniaki nie były surowe. W połowie czasu gołąbki należy przewrócić na drugą stronę. Antahttps://www.blogger.com/profile/01929275588910434332noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3084529402755353492.post-73373870999159700572014-04-06T15:16:40.997+02:002014-04-06T15:16:40.997+02:00Dlaczego tak długo trzeba dusić?Dlaczego tak długo trzeba dusić?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3084529402755353492.post-51691029199089237702013-05-04T11:28:17.714+02:002013-05-04T11:28:17.714+02:00bardzo ciekawy pomysł:)bardzo ciekawy pomysł:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.com